Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Κάντε Like για να δείτε τον αγώνα!

--
Μοιρασέ το στο Facebook

Θρυλική νίκη με 2-1 από τον Ολυμπιακό, με γκολ στις καθυστερήσεις από τον Ιεροκλή Στολτίδη!
--
Η απόλυτη ηδονή! Γκολ στο 93' και τέλος! Ο Ιεροκλής Στολτίδης με κοντινή κεφαλιά ξέρανε Σταντάρ και... λοιπές ελληνικές δυνάμεις, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό μία πανάξια νίκη στο φλεγόμενο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με σκορ 2-1, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου του Champions League.

Ο Ντιόγκο στα "πιτς". O Nτάρμπισιρ εδώ και καιρό. Ο Τοροσίδης καταβεβλημένος από ίωση. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν μασάει και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με παλικαρίσια εμφάνιση στο κατάμεστο φαληρικό γήπεδο, ο νταμπλούχος Ελλάδας νίκησε την Σταντάρ Λιέγης με 2-1, ανατρέποντας το εις βάρος του 0-1 και πραγματοποίησε καθοριστικό βήμα πρόκρισης στη φάση των "16".

Η Σταντάρ Λιέγης άνοιξε το σκορ στο 37' με σουτ του Ντε Καμάργκο μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ολυμπιακός είχε άμεση απάντηση, πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Ο Μήτρογλου έβαλε στα δίχτυα του αμυντικούς της πρωταθλήτριας Βελγίου και με άπιαστη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1 στο 43'.

Ο Ολυμπιακός σφυροκόπησε ανελέητα την Σταντάρ μετά το 80' και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93') η μοναδική αλλαγή του Ζίκο αποδείχθηκε ολόχρυση. Ο Ιεροκλής Στολτίδης, αυτός ο χαλκέντερος αμυντικός μέσος, με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής "εκτέλεσε" τον τερματοφύλακα της Σταντάρ, ο οποίος μέχρι εκείνο το σημείο ήταν απροσπέλαστος.

ΠΗΓΗ